Tack som fan, värmen.

Eftersom jag är en kvinna med principer, har jag haft en tanke om att tvärvägra att blogga om värmeböljan på ett konventionellt och svennigt sätt (typ "Åh gudars skymning, man smälter ju bort! Hujedamej, annat var det förr i tiden..." - vilket i och för sig kanske inte är helt olikt mig. Kanske just därför).
I eftermiddags omkring tretiden började jag alltså skriva lite om klädseln jag hade när jag gick till bibblan. Det var lager på lager och jeans - JEANS - i tjugosju graders värme, inte jättejättemysigt men helt okej. (Anledningen till denna idiotklädsel var att mitt rum efter fyra dygns vidöppet fönster var tämligen svalt. Det var inte riktigt lika svalt utomhus.)

Detta skulle jag alltså skriva, bara lite flashigare och med en poäng. Men icke! Jag hade nedtecknat det mesta, när plötsligt himlen exploderade. Den värsta åskknall jag någonsin hört ur tomma intet gjorde entré, och jag som den praktiska tänkare jag är stängde av datorn utan att spara bloggen, för att kuta ner och beordra mina systrar att stänga av alla elektronikapparater.

Mitt fint uttänkta blogginlägg som lite så där i hemlighet smyg-klagar på hettan föll alltså lite. På grund av värmeåska. Hello fate.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0